Privát gondozás
Privát gondozás

Rólunk

www.privatgondozas.hu
„Megnyugtató gondoskodás az Ön otthonában!”

PRIVÁT GONDOZÁS

VLS Oktatási és Vizsgaközpont 1988-ban kezdte meg tevékenységét igy a régió egyik legnagyobb múltra visszatekintő felnőttképzési intézményévé vált. Képzési repertoárunk között a szociális és egészségügyi szakképesítések is szerepelnek, úgy mint a szociális gondozó és ápoló, ápolási asszisztens, gyógymasszőr, gyógyszertári asszisztens, gyógyszerkiadó szakasszisztens, fogászati asszisztens, klinikai fogászati higiénikus. Az elmúlt években több ezren végeztek képzéseinken! A szociális és egészségügyi képzéseinken is a legjobb tanárok, oktatók tanítanak. Amikor találkozunk végzett hallgatóinkkal az élet legkülönfélébb területén, öröm látni azt, hogy többségük, az új szakképesítésüknek köszönhetően megtalálták azt az életpályát, munkahelyet, amit szívesen és szívvel lélekkel tudnak csinálni és ehhez, mi segíthettük hozzá őket!

Mivel hazánkban csak részben megoldott a beteg vagy idős hozzátartozóink ellátása, így  szükség van  a szervezett, szakképzett gondoskodásra, melyet egy családtag vagy hozzátartozó nem mindig tud megadni, továbbá a munkahelyi és egyéb elfoglaltságaik sem  teszik azt mindig lehetővé! Napjaink rohanó életmódja nem mindenkinek tudja biztosítani, hogy szeretteiket otthon ápolhassák! A magányos, elhagyott és sérült, beteg emberek életminősége,   egészségi és pszichés állapota empátiával, jóindulattal, emberséggel és nem utolsósorban szakértelemmel javítható, óriási az igény, idős és beteggondozásra, alapápolási feladatok ellátásra és felügyeleti tevékenységre. Így hívtuk életre a privát gondozási,  ápolási tevékenységünket, mely csak egy elhivatott, profi csapattal és koordinációval oldható meg színvonalasan!

Munkánkkal hozzájárulunk, hogy az idős, vagy beteg családtag felügyelet alatt, a saját otthonában, biztonságban élhesse mindennapjait. A megszokott otthoni környezetben a család szerető közelségében végezzük el azon gondozási, ápolási feladatokat, melyek által rövidül a lábadozási, a gyógyulási idő, illetve élhetővé válik az idős ember élete. Tevékenységünkben a néhány órától, akár a napi 24 óráig terjedő felügyeletet is vállaljuk!

A privátgondozási szolgálatunk gondozási, ápolási és felügyeleti feladatokat lát el a gondozott otthonában. Soproni intézményként jelenleg a városban tevékenykedünk, de szolgáltatásaink teljes körűen elérhetők!

Munkatársaink olyan ápolók, gondozók, akik a szociális szférában, idős otthonokban, kórházakban illetve otthoni gondozásban szereztek gyakorlatot! Tevékenységüket precíz szakértelemmel, jóindulattal, emberséggel és empátiával végzik.

Minden munkatársunk egy szigorú kiválasztási folyamat után, a kívánt szakterületnek megfelelő szakképesítéssel rendelkezik, illetve továbbképzésen vesz részt, ahol a szakma kiemelt szaktekintélyei, elismert szakemberei adják át tudásukat és tapasztalataikat. A képzés végén a résztvevők egy záróvizsga keretében adnak számot tudásukról, majd annak eredményétől függően kezdhetik el nálunk, a rájuk bízott tevékenységeket!

Munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy az idősgondozást, az alapápolást, felügyeletet és a tanácsadási, ellenőrzési tevékenységeket úgy végezzék el, hogy az az időskori családtag, hozzátartozó vagy a beteg és a család számára is a legnagyobb megelégedésre szolgáljon! Teljes anyagunk a www.privatgondozas.hu címen elérhető.

Tevékenységünk költségtérítése óradíj, illetve gondozási csomag alapú, mely weblapunkon megtekinthető, előzetesen kalkulálható!  A szerződés kötés előtt személyes látogatásra és konzultációra kerül sor, ahol minden igény, kérdés és felvetés közösen egyeztetésre, tisztázásra kerül!